Team members

Ms. C.J.A. Kompier

General practitioner (BIG-number 19913937901)

Per 1 oktober 2017 heb ik de praktijk van dokter Bokkes overgenomen. Vanaf dit moment ben ik dus uw nieuwe huisarts. 

In 2013 begon ik als huisarts in opleiding bij dokter Bokkes en kwam ik voor het eerst in deze leuke praktijk. Een hele leuke en leerzame tijd. De afgelopen jaren heb ik mij verder ontwikkeld als huisarts en was ik toe aan deze nieuwe uitdaging; een eigen praktijk!

Mr. B. Buijs

General practitioner (BIG-number 89915679901)

Dokter Buijs is onze vaste waarnemend huisarts op de dinsdag en vrijdag. 

Suzanne Ouwersloot

GP practice assistant

De assistente is uw eerste aanspreekpunt in de praktijk. Zij plant niet alleen de afspraken en huisbezoeken maar u kunt ook bij haar terecht voor kleine medische handelingen. Handelingen waarvoor u bij haar terecht kan, zijn: wratten aan laten stippen, hechtingen verwijderen, bloeddruk metingen, injecties geven en oren uit laten spuiten.

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Nina van Maanen

Practice support - Somatics

De praktijkondersteuner somatiek is gespecialiseerd in het ondersteunen, begeleiden en behandelen van mensen met chronische gezondheidsproblemen, zoals hoge bloeddruk, suikerziekte en COPD. Ook begeleidt zij de kwetsbare ouderen in onze praktijk. De praktijkondersteuner werkt onder verantwoordelijkheid van de huisarts en verheldert het probleem, geeft voorlichting, begeleidt en ondersteunt de patiënt bij zelfmanagement en voert waar nodig, in overleg met de huisarts, interventies uit.

Nina heeft al een aantal jaar ervaring als praktijkondersteuner somatiek. 

Werktijden: maandag van 8:00 tot 15:30 en woensdag van 8:00 - 12:30

Joyce Schoenmaker

Practice support - Mental health care

De praktijkondersteuner GGZ ondersteunt de huisarts bij de begeleiding en behandeling van patiënten met psychische, psychosociale of psychosomatische problematiek. 

Joyce is psycholoog en heeft al een aantal jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg en is daarom een goede aanvulling op ons team.

Werkdag: dinsdag van 8:00 - 17:00.