Ms. C.J.A. Kompier

Ms. C.J.A. Kompier

General practitioner (BIG-number 19913937901)

Per 1 oktober 2017 heb ik de praktijk van dokter Bokkes overgenomen. Vanaf dit moment ben ik dus uw nieuwe huisarts. 

In 2013 begon ik als huisarts in opleiding bij dokter Bokkes en kwam ik voor het eerst in deze leuke praktijk. Een hele leuke en leerzame tijd. De afgelopen jaren heb ik mij verder ontwikkeld als huisarts en was ik toe aan deze nieuwe uitdaging; een eigen praktijk!

Dan nog even kort iets over mijzelf. Ik ben een betrokken huisarts en vind persoonlijke aandacht en goede, effectieve zorg belangrijk. Ik ga graag met de tijd mee en vind ontwikkelingen als e-health een toegevoegde waarde voor de huisartsenpraktijk. Voordat ik huisarts werd, heb ik ruim drie jaar bij de kindergeneeskunde gewerkt, hier ligt dan zeker ook nog een speciaal aandachtsgebied van mij. In de praktijk zal ik ook kleine verrichtingen uitvoeren, zoals het weghalen van plekjes en het inbrengen van spiraaltjes. Verder zal ik proberen de toegankelijkheid van de praktijk te vergroten door ook op donderdagmiddag open te gaan, de mogelijkheid creëren om via deze website online afspraken in te plannen en gebruik gaan maken van email consulten.

In 2016 ben ik samen met mijn vriend naar Bussum verhuisd. Waar we heel fijn samen wonen met ons zoontje, hond en twee katten. Ik kan erg genieten van onze kleine man, lekker buiten zijn in de natuur en van verschillende sporten. 

Hopelijk kan ik voor u allen een goede, fijne en betrouwbare huisarts zijn.

Werkdagen (op de praktijk): maandag, woensdag en donderdag