Medewerkers

Mw. C.J.A. Kompier

Huisarts (BIG-nummer 19913937901)

Sinds 2016 ben ik huisarts en op 1 oktober 2017 heb ik deze praktijk over mogen nemen van dokter Bokkes. Een mooie nieuwe uitdaging, die mij tot op heden goed bevalt. 

Ik vind persoonlijke aandacht en goede, effectieve zorg belangrijk. Ik ga graag met de tijd mee en vind ontwikkelingen als e-health een toegevoegde waarde voor de huisartsenpraktijk. Voordat ik huisarts werd, heb ik ruim drie jaar bij de kindergeneeskunde gewerkt, hier ligt dan zeker ook nog een speciaal aandachtsgebied van mij.

Ondertussen heb ik 2 gezonde kinderen mogen krijgen, waar we dagelijks van genieten. Heerlijk om buiten huisarts ook lekker moeder te kunnen zijn.

Hopelijk kan ik voor u allen een goede, fijne en betrouwbare huisarts zijn.

Werkdagen (op de praktijk): maandag, woensdag en donderdag

Dhr. B. Buijs (huisarts)

Huisarts (BIG-nummer 89915679901)

Dokter Buijs is onze vaste waarnemend huisarts op de dinsdag en vrijdag. 

Suzanne Ouwersloot (doktersassistente)

Doktersassistente

De assistente is uw eerste aanspreekpunt in de praktijk. Zij plant niet alleen de afspraken en huisbezoeken maar u kunt ook bij haar terecht voor kleine medische handelingen. Handelingen waarvoor u bij haar terecht kan, zijn: wratten aan laten stippen, hechtingen verwijderen, bloeddruk metingen, injecties geven en oren uit laten spuiten.

Werkdagen: maandag, dinsdag, en donderdag

Nel Bogaard-Oosterveer (doktersassistente)

Doktersassistente

Nel is een goede en zeer ervaren assistente.

De assistente is uw eerste aanspreekpunt in de praktijk. Zij plant niet alleen de afspraken, maar u kunt ook bij haar terecht voor kleine medische handelingen. Handelingen waarvoor u bij haar terecht kan, zijn: wratten aan laten stippen, hechtingen verwijderen, bloeddruk metingen, injecties geven en oren uit laten spuiten.

Werkdagen woensdag ochtend en vrijdag 

Lisette Block (doktersassistente)

Doktersassistente

Lisette werkt sinds april 2024 bij ons. Zij is een gediplomeerd doktersassistente met jarenlange ervaring als tandarts assistente. Wij zijn blij dat zij ons team is komen versterken.

De assistente is uw eerste aanspreekpunt in de praktijk. Zij plant niet alleen de afspraken, maar u kunt ook bij haar terecht voor kleine medische handelingen. Handelingen waarvoor u bij haar terecht kan, zijn: wratten aan laten stippen, hechtingen verwijderen, bloeddruk metingen, injecties geven en oren uit laten spuiten.

Nina van Maanen (POH Somatiek)

Praktijkondersteuner Somatiek

De praktijkondersteuner somatiek is gespecialiseerd in het ondersteunen, begeleiden en behandelen van mensen met chronische gezondheidsproblemen, zoals hoge bloeddruk, suikerziekte en COPD. Ook begeleidt zij de kwetsbare ouderen in onze praktijk. De praktijkondersteuner werkt onder verantwoordelijkheid van de huisarts en verheldert het probleem, geeft voorlichting, begeleidt en ondersteunt de patiënt bij zelfmanagement en voert waar nodig, in overleg met de huisarts, interventies uit.

Nina heeft al een aantal jaar ervaring als praktijkondersteuner somatiek. 

Nina werkt op maandag, donderdag en vrijdag.

Rosalie Zuidweg-Slob (POH GGZ)

Praktijkondersteuner GGZ

De praktijkondersteuner GGZ ondersteunt de huisarts bij de begeleiding en behandeling van patiënten met psychische, psychosociale of psychosomatische problematiek. 

Rosalie heeft al een aantal jaar ervaring als praktijkondersteuner GGZ en is daarom een goede aanvulling op ons team.

Werkdag: dinsdag van 8:00 - 16:30.

Martine Maat (POH GGZ Jeugd)

POH Jeugd

Martine werkt sinds 1 januari 2024 als POH GGZ Jeugd voor de meeste huisartsenpraktijken in Mijdrecht en gemeente de Ronde Venen.

Als POH-GGZ jeugd verleent zij zorg en begeleiding aan patienten van 0-18 jaar met (lichte, veel voorkomende) psychische klachten. Zij verwijst zo nodig door naar het sociale team van gemeente of naar de (gespecialiseerde) jeugd GGZ. Zij onderhoudt tevens contacten met het (zorg)netwerk in de wijk en de gemeente. Dit alles in overleg met de huisarts.

Martine werkt van maandag t/m donderdag in de verschillende huisartsenpraktijken in Mijdrecht. Op woensdag is zij aanwezig in onze praktijk. Het kan dus zijn dat u in overleg op een andere dag in een andere huisartsenpraktijk gezien wordt door Martine.