Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak voor één van de spreekuren kunt u de praktijk bellen op telefoonnummer 0297-282235 of online een afspraak inplannen via deze website (het icoontje webagenda op de homepage).

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen om de reden van uw bezoek. U hoeft hier geen antwoord op te geven, maar voor een goede planning van de assistente en de huisarts is dit wel nodig. Op deze manier is het mogelijk voor ons om de urgentie van uw klacht te beoordelen en zo een juiste afspraak voor u in te kunnen plannen.

Een standaard afspraak is tien minuten en geldt voor één persoon en in principe één vraag. Denkt u meer tijd nodig te hebben, vraagt u dan om een dubbele afspraak. 

Indien u een afspraak wil maken voor dezelfde dag, wordt u geacht zo vroeg mogelijk (vanaf 8:00) te bellen, omdat u anders het risico loopt dat het spreekuur al vol zit. Voor echte spoedeisende zaken die niet kunnen wachten tot de volgende dag, wordt natuurlijk wel dezelfde dag nog ruimte gemaakt.