Update Corona virus

update corona

Gisteren zijn er door overheid een aantal nieuwe maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het Corona virus zoveel mogelijk tegen te gaan.

Een belangrijke maatregel is: 

Iedereen in Nederland: blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact. Bel pas met de huisarts als klachten verergeren.

Kom met deze klachten dus ook niet naar onze praktijk! Om zo eventuele besmetting van anderen te voorkomen.

Worden de klachten steeds erger, heb je klachten en val je onder de risicogroep (mensen boven de 70 jaar of mensen met met onderliggend lijden waarvoor jaarlijks de griepprik), neem dan telefonisch contact op met onze praktijk.

Voor alle overige vragen met betrekking tot het Corona virus willen wij u verwijzen naar de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden. Ook kunt u bellen met het RIVM 0800-1351. Om alle maatregelen die gister door de overheid zijn getroffen nog eens na te lezen kunt u naar: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/12/nieuwe-maatregelen-tegen-verspreiding-coronavirus-in-nederland

En vergeet niet de eerder gegeven adviezen zoals: was je handen regelmatig, geef geen handen, hoest/nies in je elleboogsplooi, gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg.

Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.