Start nieuwe praktijk (1 oktober 2017)

Per 1 oktober 2017 neem ik de huisartsenpraktijk van Peter Bokkes over en daarmee zal ik dus uw nieuwe huisarts worden.

Ik ben een betrokken huisarts en vind persoonlijke aandacht en goede, effectieve zorg belangrijk. Er zal in het begin het een en ander veranderen. Zo zal de praktijk ook op de donderdagmiddag open gaan, komt er de mogelijkheid tot het online inplannen van afspraken en het doen van email consulten via deze website. Verder gaat het mogelijk worden om in de praktijk kleine ingreepjes te laten verrichten zoals het weghalen van onrustige plekjes of het laten inbrengen van een spiraaltje. Ook zal er op donderdagmiddag en vrijdag middag een doktersassistente spreekuur komen waarin zij kleine handelingen kan verrichten zoals het aanstippen van wratten, injecties geven of het verwijderen van hechtingen.

Ik zal niet als enige huisarts in de praktijk komen te werken, er komt ook een vaste mannelijke collega huisarts voor 2 dagen per week bij. Verder zal er nog een extra doktersassistente komen en een nieuwe praktijkondersteuner GGZ. Carola en Nina blijven gewoon in de praktijk werken.

Voor meer informatie over mij en de nieuwe praktijk, kunnen jullie hier op de website verder lezen of een kennismakingsgesprek inplannen op het spreekuur.

De praktijk is open voor inschrijvingen.

Ik heb nu al zin om in oktober te starten als uw nieuwe huisarts. Hopelijk kan ik in de toekomst voor u allen een goede, fijne en betrouwbare huisarts zijn!

 

Met vriendelijke groet,

Charlotte Kompier