Doktersassistente gezocht!

vacature

Ben of ken jij een gediplomeerde doktersassistente? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Gezocht: Doktersassistent(e) voor 18 - 32 uur per week.

 

Wij zoeken een enthousiaste, gezellige en flexibele doktersassistente die ons team komt aanvullen. Je dient de MBO opleiding doktersassistent met goed gevolg te hebben afgerond.

 

We zijn een huisartsenpraktijk in Mijdrecht met een gezellig, voornamelijk jong en hecht team. We zoeken een nieuwe doktersassistent(e) omdat 1 van onze doktersassistentes een nieuwe uitdaging heeft gevonden. De voorkeursdagen zijn woensdag en vrijdag (andere dagen bespreekbaar), de overige uren zijn in overleg in te delen. Salariëring volgens CAO Huisartsenzorg.

We hebben een normpraktijk en we zitten in een gezondheidscentrum waardoor er altijd reuring en gezelligheid om je heen is. Dagelijks hebben we een gezamenlijke koffiepauze met de andere huisartsenpraktijk gevestigd in het pand. Teamuitjes/borrels/etentjes vinden wij belangrijk en leuk!

Je taken zullen bestaan uit all-round assistente werk zoals de telefoon aannemen, triage en afspraken inplannen, herhaalrecepten, administratieve taken en medische handelingen zoals oren uitspuiten, injecties zetten, wondzorg, hechtingen verwijderen, etc. 

 

Mocht je geïnteresseerd zijn, dan hoor ik graag van je en plan ik graag een kennismakingsgesprek met je in op de praktijk.

 

Hartelijke groet,

Charlotte Kompier, Huisarts

info@huisartskompier.nl