Doktersassistente gezocht!

vacature

Ben of ken jij een gediplomeerde doktersassistente? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Gezocht: Doktersassistent(e) voor 9 - 30 uur per week.

 

Wij zoeken een enthousiaste, gezellige en flexibele doktersassistente die ons team komt versterken! Je dient de MBO opleiding doktersassistent met goed gevolg te hebben afgerond.

We zijn een huisartsenpraktijk in Mijdrecht met een gezellig, voornamelijk jong en hecht team. We zoeken een nieuwe doktersassistent(e) omdat we ons team willen uitbreiden zodat er meer tijd komt voor de patiënten en het assistente spreekuur. De voorkeursdag is in elk geval de vrijdag, de overige uren zijn in overleg in te delen. Salariëring volgens CAO Huisartsenzorg.

Ons kleine en hechte team bestaat uit 2 huisartsen, 2 assistentes, een POH-S en een POH-GGZ. We hebben een normpraktijk met leuke patiënten van alle leeftijden en zitten in een gezondheidscentrum waardoor er altijd gezelligheid om je heen is. Dagelijks hebben we een gezamenlijke koffiepauze met de andere huisartsenpraktijk gevestigd in het pand. Teamuitjes/borrels/etentjes vinden wij belangrijk en leuk!

Je taken zullen bestaan uit all-round assistente werk zoals de telefoon aannemen, triage en afspraken inplannen, herhaalrecepten, administratieve taken en medische handelingen zoals oren uitspuiten, injecties zetten, wondzorg, hechtingen verwijderen, ECG’s maken en eventueel uitstrijkjes maken.

Mocht je geïnteresseerd zijn, dan hoor ik graag van je en plan ik graag een kennismakingsgesprek met je in op de praktijk.

 

Hartelijke groet,

Charlotte Kompier, Huisarts

info@huisartskompier.nl